Kodin uudet säännöt

Lienee sanomattakin selvää ettei Käpy nuku enää sylissä. Kävimme heti puremisen jälkeisenä maanantaina eläinlääkärissä, missä tehtiin perus tutkimus jonkin fyysisen syyn varalta ja samoin otettiin verikokeet. Lisäksi meillä on aika fysioterapiaan ja koirien käytökseen perehtynyt henkilö Jenny Jalonen (https://www.jennyjalonen.fi/) tulee avuksemme. Tarvittaessa toki tehdään myös lisätutkimuksia, jos löytyykin vaikka neurologinen häiriö.

Kodin uutena sääntönä Käpy ei nuku enää sylin lisäksi sohvalla. Meille on moni sanonut että Käpyltä pitäisi kieltää koko sohva, mutta se olisi jo liikaa. Käpy rakastaa sohvalla löhöilyä.



Käpyllä on tietysti koirana hyvät unenlahjat, joten silloin kun on itse sohvalla täytyy muistaa vahtia ettei se vaan nukahda.



Käpyllä on tietysti koirana hyvät unenlahjat, eli silloin kun on itse sohvalla täytyy muistaa vahtia ettei se nukahda. Nyt kun remontti on valmis ajattelin ostaa Käpylle kunnon pörröpedin olohuoneeseen. Tarkoitus olisi opettaa hakeutumaan siihen silloin kun nukuttaa. Nyt harjoitellaan nykyisellä pedillä, joka ei varmasti päihitä sohvalla nukkumista.





Kommentit

Suositut tekstit